Pecorino z jeskyně - Zrálé
Touha nás všech je jistě sledovat zdravou a výživnou stravu.
Ve skutečnosti, není náhodou, že v naší povaze je vždy přítomný záměr znovuobjevit, najít a konzumovat pravé potraviny, jaké existovaly kdysi.
Protože naše společnost je zaměřena na tradici, nemohli jsme ochudit milovníky sýra o Pecorino Val d’Orcia Stagionato in grotta. Charakteristika tohoto produktu spočívá právě v jeho zrání. To probíhá přirozeně, uvnitř jeskyně vyhloubené v tufovém kameni; a právě v tomto prostředí, během celého období zrání, sýr získává nezapomenutelné aroma a chutě „opravdu nezapomenutelné“. V jeskyni zůstává přibližně 4 měsíce, během kterých je sýr pečlivě chráněn a ošetřován v kůře s rostlinným olejem, aby si zachoval svou chuť.